Veelgestelde vragen

Algemene informatie

1. Wat is Kantooradreshuren24 en wat bieden jullie aan?

Kantooradreshuren24 biedt virtuele kantooroplossingen aan, inclusief een KvK-inschrijfadres en postscanservice. We voldoen aan de eisen van de Kamer van Koophandel.

2. Wat zijn de beschikbare pakketten en tarieven?

We hebben twee pakketten: een maandelijks pakket van €34,95 en een jaarlijks pakket van omgerekend €23,90 per maand (€286 per jaar). De genoemde tarieven zijn exclusief btw.

3. Hoe kan ik een offerte aanvragen voor meerdere inschrijvingen?

Je kunt hier een offerte aanvragen voor meerdere inschrijvingen en we zullen contact met je opnemen voor een aangepaste offerte.

4. Waar kan ik jullie kantoren vinden?

Onze kantoren zijn te vinden op verschillende locaties in Noord-Holland en Zuid-Holland.

Aanmeldingsprocedure

1. Hoe verloopt de aanmeldingsprocedure?

De aanmeldingsprocedure voor één bedrijf begint op onze website. Na controle van je identiteit sturen we je een overeenkomst online. Hierna ontvang je een factuur. Na betaling sturen we de overeenkomst, die je kunt gebruiken voor de KvK-inschrijving of het bijwerken van adresgegevens op de site van de KvK. Indien je meerdere bedrijven wil inschrijven ontvang je van ons eerst een offerte, waarna wij je vragen om diverse gegevens aan te leveren voor wij de overeenkomst maken.

2. Wat zijn de stappen om een bestaand bedrijf aan te melden?

Voor een bestaand bedrijf ga je door dezelfde aanmeldingsprocedure als voor nieuwe bedrijven. Je kunt na aanmelding je adresgegevens bij de KvK bijwerken via hun website.

Facturatie en betaling

1. Hoe wordt de facturatie afgehandeld?

Onze facturatie vindt plaats op maandelijkse of jaarlijkse basis, afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen. Houd er rekening mee dat alle vermelde factuurbedragen exclusief btw zijn.

2. Kan ik mijn pakket op elk moment upgraden of downgraden?

Vlak voordat het lopende contract is afgelopen kun je jouw pakket upgraden of downgraden. Neem contact op voor specifieke verzoeken.

3. Hoe kan ik mijn facturen betalen?

Betaling kan via overboeking of automatische incasso, afhankelijk van jouw voorkeur. Automatische incasso is beschikbaar voor het maandpakket, waardoor je gemakkelijk en moeiteloos kunt betalen.

4. Wat gebeurt er als ik niet op tijd betaal?

Het is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat betalingen tijdig worden voldaan. Wanneer betalingen niet tijdig worden ontvangen, kan dit leiden tot opschorting van de dienstverlening of zelfs beëindiging van de overeenkomst.

Postverwerking

1. Hoe vaak wordt de post via e-mail doorgestuurd?

We sturen jouw post wekelijks per e-mail door.

2. Kan ik mijn post fysiek ontvangen?

Ja, je kunt ervoor kiezen om fysieke post te ontvangen tegen een vergoeding van €5 administratiekosten plus portokosten. We sturen je post naar keuze wekelijks of maandelijks door.

3. Zijn er kosten verbonden aan het scannen van post?

Nee, het scannen van post is inbegrepen in onze dienst en er zijn geen extra kosten aan verbonden.

4. Hoe kan ik mijn gescande post ontvangen?

Je ontvangt je gescande post via e-mail en je hebt ook de mogelijkheid om fysieke post te ontvangen tegen extra kosten. Houd er rekening mee dat we gescande post vijf werkdagen na verzending vernietigen. Als je zowel per e-mail als fysiek post wilt ontvangen, kun je dit aangeven.