Contact

Heb je vragen, opmerkingen of interesse in onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen!

FAQ

Klik door voor een overzicht met veelgestelde vragen.

FAQ

Telefoon

Wij zijn bereikbaar op 085 - 401 65 81.

Bel ons

E-mail

Stuur een mail naar info@kantooradreshuren24.nl. We reageren binnen 24 uur.

Support

We zijn van maandag tot vrijdag bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur.

Zijn jullie locaties goedgekeurd door de KVK?

Onze locaties voldoen aan alle vereisten van de Kamer van Koophandel (KvK). We hebben ervoor gezorgd dat al onze faciliteiten en ruimtes in overeenstemming zijn met de regelgeving en normen die door de KvK zijn vastgesteld. Dit betekent dat onze vestigingen en werkruimtes geschikt zijn voor zakelijk gebruik. Als klant kun je erop vertrouwen dat onze locaties een professionele en betrouwbare omgeving bieden voor al je zakelijke behoeften. Mocht je nog specifieke vragen hebben over onze KvK-goedkeuring, staan we altijd klaar om je verder te informeren.

Hoe lang duurt het doorgaans voordat ik een reactie ontvang op mijn vraag via de e-mail?

Op werkdagen ontvang je doorgaans binnen enkele uren een reactie op je vraag.

Is er een fysiek adres waar ik jullie kan bezoeken?

Ja, we bieden de mogelijkheid om werkplekken en vergaderruimtes te huren. Als je ons wilt bezoeken, kun je een plek reserveren voor een werkplek of vergaderruimte. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat er een geschikte ruimte voor je beschikbaar is wanneer je langs wilt komen.

Hoe worden vertrouwelijke gegevens en documenten beschermd?

Bij ons wordt de veiligheid en vertrouwelijkheid van gegevens en documenten hoog in het vaandel gedragen. We volgen strikt de geldende privacywetgeving om ervoor te zorgen dat alle persoonlijke informatie met de grootste zorg wordt behandeld. Ons team implementeert een reeks passende beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat gegevens beschermd blijven tegen ongeautoriseerde toegang, onthulling, of wijziging.

Onze systemen en processen worden regelmatig geëvalueerd en bijgewerkt om de hoogste normen van gegevensbeveiliging te handhaven. Jouw privacy en veiligheid zijn van het grootste belang voor ons, en we zetten ons in om een veilige omgeving te bieden voor al jouw vertrouwelijke informatie.

Neem contact met ons op

Vul dit formulier in en we nemen spoedig contact met je op.