Disclaimer

Altijd actuele inhoud

We streven er continu naar om deze website te voorzien van actuele en relevante inhoud. Onze toewijding ligt bij het regelmatig bijwerken en aanvullen van de informatie, zodat u altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Geen garantie op juistheid

Hoewel we met de grootste zorg en aandacht te werk gaan, kan het voorkomen dat bepaalde informatie op deze website onvolledig of onjuist is. We willen benadrukken dat de inhoud die we aanbieden op onze website zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid gebeurt. Hierdoor kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie die hier te vinden is. We behouden ons het recht voor om de inhoud op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande mededeling. Desalniettemin kunt u erop vertrouwen dat we ons uiterste best doen om u accurate en betrouwbare informatie te verschaffen.

Typografische en programmeerfouten

We willen graag benadrukken dat we alle prijzen op de website nauwkeurig proberen weer te geven. Echter, ondanks onze inspanningen kunnen er zich typografische of programmeerfouten voordoen. In het geval van dergelijke fouten aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen. Het is belangrijk om te begrijpen dat er geen overeenkomst tot stand komt op basis van dergelijke fouten. We raden u aan om altijd contact met ons op te nemen indien u twijfelt over de juistheid van de informatie.

Hyperlinks naar derden

Onze website kan ook hyperlinks bevatten naar websites of diensten van derden. Hoewel we deze links zorgvuldig selecteren, willen we benadrukken dat we niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud van die externe bronnen. We kunnen de nauwkeurigheid, volledigheid of betrouwbaarheid van de informatie op deze externe websites niet garanderen. Het gebruik van dergelijke hyperlinks is op eigen risico. We raden u aan om de privacyverklaringen en gebruiksvoorwaarden van deze websites te lezen, omdat deze kunnen verschillen van de onze.

Respect voor auteursrechten

Als het gaat om intellectuele eigendomsrechten, zijn alle materialen op deze website eigendom van Kantooradreshuren24, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om deze materialen te kopiëren, verspreiden of op andere wijze te gebruiken zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming, tenzij dit wettelijk is toegestaan, bijvoorbeeld onder het citaatrecht. We willen benadrukken dat het respecteren van auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten van essentieel belang is en we verzoeken u vriendelijk om onze materialen met de nodige zorg en respect te behandelen.

Wijzigingen in de disclaimer

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd worden gewijzigd, dus het is verstandig om regelmatig terug te keren naar deze pagina om eventuele updates te controleren. We streven ernaar om u te voorzien van de beste gebruikerservaring en accurate informatie, en we danken u voor uw begrip en vertrouwen in ons werk.

Contact en feedback

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over deze website, onze diensten of deze disclaimer, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Bedankt voor uw bezoek aan onze website en we hopen dat u hier waardevolle en bruikbare informatie zult vinden!