Zakelijk postadres

Heb je een zakelijk postadres voor je onderneming nodig? Kantooradreshuren24 is specialist op dit gebied. Wij bieden je deze vanaf € 23,90 per maand. Wij hebben kantoorlocaties in Noord- en Zuid-Holland.

Alles voor jouw onderneming tot in de puntjes geregeld

Wij bewijzen dat professioneel werken niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Heb je een zakelijk postadres nodig om op je website, briefpapier en visitekaartjes te kunnen gebruiken? Wegens privéoverwegingen kiezen steeds meer ondernemers voor een vestigingsadres. Zo kun je op je gebruikelijke plek je werkzaamheden blijven uitvoeren en tegelijkertijd met klanten, zakenpartners en andere partijen communiceren zonder op je privacy te hoeven inleveren.

De Kamer van Koophandel stelt enkele voorwaarden aan een zakelijk postadres. Kantooradreshuren24 voldoet hieraan en is bovendien de goedkoopste aanbieder van Nederland.

Alleen een fysiek adres kan worden gebruikt als zakelijk postadres en om je privéadres af te schermen

De meerwaarde van een zakelijk postadres vergeleken met een postbus

Tarieven

Wij bieden transparante en concurrerende tarieven voor onze diensten. Hieronder vind je een overzicht van de tarieven die wij hanteren.
Betaal maandelijks
49,95 34,95 119
/yr
Maandelijks betalen met automatische incasso
Inclusief post doorsturen

Je ontvangt je post via de mail. Het is tegen een meerprijs ook mogelijk om je post fysiek te ontvangen.

Wekelijks post ontvangen
Geschikt KvK-inschrijfadres
Borgsom van één maand
Bedrag exclusief 21% btw
Nu aanmelden
Betaal jaarlijks
395,95 286,80 249
/yr
Omgerekend 23,90 euro per maand
Inclusief post doorsturen

Je ontvangt je post via de mail. Het is tegen een meerprijs ook mogelijk om je post fysiek te ontvangen.

Wekelijks post ontvangen
Geschikt KvK-inschrijfadres
Geen borgsom
Bedrag exclusief 21% btw
Nu aanmelden
Pakket op maat
Offerte 499
/yr
Ontvang een op maat gemaakte offerte
Bij meerdere inschrijvingen

Wil je meerdere bedrijven inschrijven? Laat het ons weten en wij sturen je een offerte op maat.

Profiteer van nóg lagere prijzen
Offerte aanvragen

Waarom kies je voor een virtueel kantoor?

Wanneer je aan het roer staat van een onderneming, komt daar een hoop bij kijken. Wanneer je vanuit huis werkt en jouw privacy en die van je gezin wilt beschermen, komt daar nog een extra uitdaging bij. De Kamer van Koophandel stelt namelijk verschillende eisen aan een postadres dat niet overeenkomt met het woonadres dat je hebt opgegeven. En dat terwijl je die laatste wilt afschermen. Een zakelijk inschrijfadres van Kantooradreshuren24 gebruik je voor al je communicatie. Fysieke post sturen we wekelijks door.

Ondernemers in binnen- en buitenland

Om een zakelijk postadres te kunnen huren, maakt het geen verschil of je nu in Nederland of in het buitenland woont. Dat maakt het voor jou als ondernemer mogelijk om te werken waar je maar wilt. Of dat nu op je Nederlandse woonadres, Griekenland, Spanje, Bali of elders op de wereld is. Wie een bedrijf heeft in Nederland en van vrijheid wil kunnen genieten, is een zakelijk postadres een slimme oplossing. Kantooradreshuren24 verwerkt je post en verstuurt deze digitaal naar je.

L Bajrami

Jaarpakket

Tevreden

Super scherpe prijzen, snelle service en vriendelijke klantenservice! Kan niet beter.
5.0
Laura vd Meer

Maandpakket

Uitstekend

Dienstverlening is top en wekelijks wordt al mijn post netjes doorgestuurd. Bedankt!
5.0
Robert

Jaarpakket

Bespaart me veel geld

Fantastische oplossing voor een virtueel kantoor. Ben overgestapt van een andere aanbieder. Ik ben zeer tevreden.
5.0
Daniël Bos

Maandpakket

Goed(koop)

Ik betaal een laag tarief en ontvang post op tijd. Wat kan ik meer verwachten? Gewoon goed.
5.0
Sophie

Jaarpakket

Geweldige service

Het beste virtuele kantoor ooit, een aanrader voor iedereen!
5.0
Martin

Jaarpakket

Voordelig

Zeer tevreden met de lage kosten en uitstekende service.
5.0

Jouw postzaken geregeld

Of je nu voor een maand- of een jaarabonnement kiest, bij ons is een wekelijkse postservice altijd inbegrepen. Alle fysieke post die je op ons zakelijke postadres ontvangt, scannen we zorgvuldig in en sturen we één keer per week door naar het e-mailadres dat je bij je inschrijving aan ons hebt opgegeven. Voor ondernemers die in Nederland gevestigd zijn, is het ook mogelijk om de post tegen meerkosten fysiek door te sturen. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met al je poststukken om.

Maand- of jaarabonnement

Bij Kantooradreshuren24 heb je de keuze uit een maand- en een jaarabonnement. Heb je behoefte aan maximale flexibiliteit? Voor een maandabonnement betaal je slechts € 34,95. Kies je voor een jaarabonnement, dan bespaar je nog meer en kost een zakelijk postadres je maar € 23,90. Bovendien betaal je in dat geval ook geen borgsom. Alle bedragen zijn exclusief btw. Wil je meerdere ondernemingen inschrijven? Meld je dan aan voor een pakket op maat en ontvang een persoonlijke offerte.

Van een zakelijk postadres profiteren professionals binnen de meest uiteenlopende factoren: geen ongewenst bezoek voor je deur

Uiteraard is een zakelijk postadres geschikt voor iedere ondernemer die zijn vrijheid en flexibiliteit wil waarborgen en zijn privégegevens wil beschermen. Ongeacht je bedrijfsconstructie kun je bij ons een aanvraag indienen. In een volgende stap controleren we je identiteit en ontvang je van ons een voorlopige overeenkomst. Zodra je de daarbij behorende factuur hebt voldaan, sturen we je de definitieve versie op. Daarmee kun je het adres van Kantooradreshuren24 direct als zakelijk postadres gebruiken.

Maak gebruik van ons voordelige virtueel kantoorabonnement.