Zakelijk inschrijfadres

Beschik je niet over een eigen bedrijfsruimte, maar vind je het onprettig dat je woonadres als bedrijfsadres openbaar is? Met een zakelijk inschrijfadres los je dit op. Wij hebben kantoorlocaties in Noord- en Zuid-Holland.

Een zakelijk inschrijfadres conform de regels van de KvK

Probleemloos voldoen aan de eisen van de Kamer van Koophandel.

Om de groei van het aantal zogeheten ‘spook bv’s ‘ te voorkomen, heeft de Kamer van Koophandel een tijd geleden besloten om de eisen voor een zakelijk inschrijfadres aan te scherpen. In de praktijk betekent dat niet dat je permanent op dit adres aanwezig moet zijn om je werkzaamheden uit te voeren, maar wel dat dit mogelijk is. Een zakelijk inschrijfadres dient dus een fysiek adres te zijn. Bij Kantooradreshuren24 kun je jouw bedrijf registreren op een representatieve locatie in Noord- of Zuid-Holland.

Een zakelijk inschrijfadres gebruik je voor je correspondentie en kun je op je website vermelden

Wek het vertrouwen bij klanten en zakenpartners

Tarieven

Wij bieden transparante en concurrerende tarieven voor onze diensten. Hieronder vind je een overzicht van de tarieven die wij hanteren.
Betaal maandelijks
49,95 34,95 119
/yr
Maandelijks betalen met automatische incasso
Inclusief post doorsturen

Je ontvangt je post via de mail. Het is tegen een meerprijs ook mogelijk om je post fysiek te ontvangen.

Wekelijks post ontvangen
Geschikt KvK-inschrijfadres
Borgsom van één maand
Bedrag exclusief 21% btw
Nu aanmelden
Betaal jaarlijks
395,95 286,80 249
/yr
Omgerekend 23,90 euro per maand
Inclusief post doorsturen

Je ontvangt je post via de mail. Het is tegen een meerprijs ook mogelijk om je post fysiek te ontvangen.

Wekelijks post ontvangen
Geschikt KvK-inschrijfadres
Geen borgsom
Bedrag exclusief 21% btw
Nu aanmelden
Pakket op maat
Offerte 499
/yr
Ontvang een op maat gemaakte offerte
Bij meerdere inschrijvingen

Wil je meerdere bedrijven inschrijven? Laat het ons weten en wij sturen je een offerte op maat.

Profiteer van nóg lagere prijzen
Offerte aanvragen

Een representatieve kantoorlocatie

Kies je voor een zakelijk inschrijfadres van Kantooradreshuren24? Telkens wanneer een klant, zakenpartner of andere partij je adres op het internet opzoekt, krijgen ze een representatieve kantoorlocatie te zien. Dit doet het imago van je onderneming goed. Het zakelijke inschrijfadres kun je gebruiken op je briefpapier en visitekaartjes, maar kun je ook op je website vermelden. Zo krijgt je onderneming een nog professionelere uitstraling. Bovendien zorgt Kantooradres24huren.nl ervoor dat al je fysieke post per e-mail naar je toegestuurd wordt.

Postservice

Alhoewel de meeste correspondentie vandaag de dag digitaal plaatsvindt, zijn er altijd nog brieven die op de ‘ouderwetse’ manier worden verzonden. Sluit je een abonnement af bij Kantooradreshuren24, dan hoef je niet op locatie te komen om deze af te halen. In al onze pakketten is de postservice inclusief. Dit houdt in dat we alle binnenkomende post -uitgezonderd reclamemateriaal- scannen en wekelijks naar het door jou opgegeven e-mailadres versturen. Met ieder poststuk gaan we discreet om.

L Bajrami

Jaarpakket

Tevreden

Super scherpe prijzen, snelle service en vriendelijke klantenservice! Kan niet beter.
5.0
Laura vd Meer

Maandpakket

Uitstekend

Dienstverlening is top en wekelijks wordt al mijn post netjes doorgestuurd. Bedankt!
5.0
Robert

Jaarpakket

Bespaart me veel geld

Fantastische oplossing voor een virtueel kantoor. Ben overgestapt van een andere aanbieder. Ik ben zeer tevreden.
5.0
Daniël Bos

Maandpakket

Goed(koop)

Ik betaal een laag tarief en ontvang post op tijd. Wat kan ik meer verwachten? Gewoon goed.
5.0
Sophie

Jaarpakket

Geweldige service

Het beste virtuele kantoor ooit, een aanrader voor iedereen!
5.0
Martin

Jaarpakket

Voordelig

Zeer tevreden met de lage kosten en uitstekende service.
5.0

Ondernemers in binnen- en buitenland

Om een zakelijk inschrijfadres aan te vragen waarmee je je bij de Kamer van Koophandel kunt registreren, hoef je niet per se woonachtig te zijn in Nederland. Is je bedrijf in Nederland gevestigd, maar voer jij je activiteiten vanuit het buitenland uit? Zolang je over een vast verblijfsadres beschikt, is het mogelijk om je bij de KvK in te schrijven en om een zakelijk inschrijfadres aan te vragen. Je woonadres is geenszins van invloed op de dienstverlening van Kantooradreshuren24.

Lage abonnementskosten

Kantooradreshuren24 is de goedkoopste aanbieder van Nederland. Een jaarabonnement kost maandelijks omgerekend slechts € 23,90 per maand (exclusief btw). Heb je behoefte aan meer flexibiliteit? Dan kun je kiezen voor een maandabonnement van € 34,95. In beide gevallen is de postservice inbegrepen. Wie voor meerdere ondernemingen een zakelijk inschrijfadres nodig heeft, kan een offerte op maat aanvragen. Je profiteert in dat geval van nog lagere maandlasten. Ook deze aanvraag dien je in eerste instantie via de website in.

Schrijf jezelf vandaag nog in en profiteer direct van de voordelen van een goedkoop zakelijke inschrijfadres

Het bedrag dat je bespaart op de huur van een reguliere kantoorruimte, gebruik je voor de ontwikkeling van je onderneming.

Bij Kantooradreshuren24 ben je slechts enkele muisklikken verwijderd van een zakelijk inschrijfadres. Kies op onze website voor het pakket van jouw voorkeur om het proces te starten. Na ontvangst van je aanvraag gaan we over tot de controle van je identiteit en sturen we je een voorlopig contract toe. Daarbij ontvang je ook een factuur. Wanneer je die hebt voldaan, krijg je van ons de definitieve overeenkomst. Deze kun je direct gebruiken om je zakelijk inschrijfadres bij de KvK te registreren of te wijzigen.

Maak gebruik van ons voordelige virtueel kantoorabonnement.