Virtueel kantoor

Ontdek het voordeligste virtuele kantoor van Nederland. Profiteer van onze betaalbare tarieven vanaf slechts 23,90 euro per maand en ontvang wekelijks je post via de mail. Wij hebben kantoorlocaties in Noord- en Zuid-Holland.

Bespaar kosten en scherm je privéadres efficiënt af

Een virtueel kantoor is dé oplossing voor iedere ondernemer die werk en privé gescheiden wil houden.

Werk jij voornamelijk vanuit huis en wil je werk en privé beter gescheiden kunnen houden? Met een virtueel kantoor, ook wel een zakelijk inschrijfadres genoemd, regel je dat in een handomdraai. Het goedkope kantooradres van Kantooradreshuren24.nl voldoet aan alle voorwaarden van de Kamer van Koophandel en geeft je onderneming een extra professionele uitstraling. De getekende overeenkomst gebruik je bij de KvK om je onderneming te registreren of om je huidige adres te wijzigen.

De mogelijkheid voor starters, zelfstandig ondernemers en bedrijven om betaalbaar, flexibel en efficiënt te werken

Wij geloven in de kracht van virtueel werken

Tarieven

Wij bieden transparante en concurrerende tarieven voor onze diensten. Hieronder vind je een overzicht van de tarieven die wij hanteren.
Betaal maandelijks
49,95 34,95 119
/yr
Maandelijks betalen met automatische incasso
Inclusief post doorsturen

Je ontvangt je post via de mail. Het is tegen een meerprijs ook mogelijk om je post fysiek te ontvangen.

Wekelijks post ontvangen
Geschikt KvK-inschrijfadres
Borgsom van één maand
Bedrag exclusief 21% btw
Nu aanmelden
Betaal jaarlijks
395,95 286,80 249
/yr
Omgerekend 23,90 euro per maand
Inclusief post doorsturen

Je ontvangt je post via de mail. Het is tegen een meerprijs ook mogelijk om je post fysiek te ontvangen.

Wekelijks post ontvangen
Geschikt KvK-inschrijfadres
Geen borgsom
Bedrag exclusief 21% btw
Nu aanmelden
Pakket op maat
Offerte 499
/yr
Ontvang een op maat gemaakte offerte
Bij meerdere inschrijvingen

Wil je meerdere bedrijven inschrijven? Laat het ons weten en wij sturen je een offerte op maat.

Profiteer van nóg lagere prijzen
Offerte aanvragen

Waarom kies je voor een virtueel kantoor?

De voordelen van een virtueel kantoor zijn niet op één hand te tellen. Alhoewel het afschermen van het privéadres de vaakst gehoorde reden is, kun je hiervoor natuurlijk ook kiezen vanwege de lastenbesparing die dit je oplevert. De kosten voor een virtueel kantoor zijn immers te verwaarlozen wanneer je die vergelijkt met de huurkosten van een regulier kantoorpand. Bovendien geef je ook je onderneming een professionele boost. Onze representatieve locatie draagt in positieve zin bij aan de imago-ontwikkeling van jouw onderneming.

Maand- en jaarpakketten

Is een virtueel kantoor ook voor jou de oplossing? Bij Kantooradreshuren24.nl heb je de keuze uit twee verschillende pakketten: een maandpakket en een jaarpakket. Kies je voor die laatste, dan profiteer je van het laagste maandbedrag van € 23,90 exclusief btw. Aan een maandelijks contract zijn de eveneens aantrekkelijke kosten van € 34,95 exclusief btw verbonden. Maandcontracten zijn ideaal voor degenen die op zoek zijn naar maximale flexibiliteit. Voor welk pakket je ook kiest, onze postservice is altijd inclusief.

L Bajrami

Jaarpakket

Tevreden

Super scherpe prijzen, snelle service en vriendelijke klantenservice! Kan niet beter.
5.0
Laura vd Meer

Maandpakket

Uitstekend

Dienstverlening is top en wekelijks wordt al mijn post netjes doorgestuurd. Bedankt!
5.0
Robert

Jaarpakket

Bespaart me veel geld

Fantastische oplossing voor een virtueel kantoor. Ben overgestapt van een andere aanbieder. Ik ben zeer tevreden.
5.0
Daniël Bos

Maandpakket

Goed(koop)

Ik betaal een laag tarief en ontvang post op tijd. Wat kan ik meer verwachten? Gewoon goed.
5.0
Sophie

Jaarpakket

Geweldige service

Het beste virtuele kantoor ooit, een aanrader voor iedereen!
5.0
Martin

Jaarpakket

Voordelig

Zeer tevreden met de lage kosten en uitstekende service.
5.0

Wekelijkse postservice

Het adres van een virtueel kantoor gebruik je eveneens als officieel correspondentieadres. De aan jou gerichte post die we ontvangen, scannen we in en versturen we wekelijks naar je. Zo blijf je altijd op de hoogte van je fysieke correspondentie. Indien gewenst, kun je bij ons ook kiezen voor het fysiek laten doorsturen van je poststukken. Hieraan zijn € 5,- administratiekosten en portokosten verbonden. Uiteraard kun je erop rekenen dat we al je poststukken, zowel elektronisch als fysiek, zorgvuldig en discreet verwerken.

Meerdere inschrijvingen mogelijk

Via onze website doorloop je een eenvoudige aanmeldingsprocedure. Een virtueel kantoor voor jouw onderneming is daardoor binnen afzienbare tijd een feit. Wil je meerdere ondernemingen inschrijven op ons zakelijke inschrijfadres? Ook dat is mogelijk. Neem dan per e-mail contact met ons op om een offerte aan te vragen. Je kunt rekenen op een scherpe offerte op maat waarmee je maandelijks een flink bedrag bespaart. Het geld dat je zo niet uitgeeft, gebruik je voor de verdere ontwikkeling van jouw onderneming.

Kies vandaag nog voor een virtueel kantoor en geef jezelf de flexibiliteit om je onderneming te doen groeien

Is een virtueel kantoor ook wat jij als ondernemer nodig hebt? Een inschrijving bij Kantooradreshuren24.nl is zo geregeld.

Wil jij je bedrijf bij ons inschrijven? Klik dan op de button 'direct aanmelden' om de eenvoudige aanmeldprocedure op onze website te doorlopen. Na je aanvraag gaan we over tot het controleren van je identiteit en sturen we je online een overeenkomst inclusief factuur.

Zodra je de betaling hebt verricht, ontvang je van ons de definitieve overeenkomst. Deze neem je mee naar de KvK om je bedrijf in te schrijven. Ook kun je hem gebruiken om je adresgegevens online op de KvK-website te wijzigen.

Maak gebruik van ons voordelige virtueel kantoorabonnement.