Virtual office Amsterdam

Ben je regelmatig op reis? Wil je werk en privé goed van elkaar kunnen scheiden? Of een locatiewijziging vanwege bedrijfsgroei voorkomen? Een virtual office in Amsterdam biedt uitkomst.

Met een virtual office in Amsterdam scherm je je woonadres af

Met behulp van een virtueel kantoor blijft thuis ook echt thuis.

Grote stapels post die op je thuisadres worden bezorgd: bij veel ondernemers die vanuit huis werken, levert dit nogal eens irritatie op. Nog vervelender is het echter, wanneer zich op je privéadres klanten en partners aandienen. De succesvolste ondernemers weten hoe belangrijk het is om een gezonde werk-privébalans te behouden. Een virtual office in Amsterdam helpt je daarmee. Met een eenvoudige inschrijving bij Kantooradreshuren24 zorg je ervoor dat jouw woonadres afgeschermd blijft.

Een virtual office in Amsterdam kost je als ondernemer slechts een fractie van reguliere kantoorhuur

Een maandelijkse lastenverlaging betekent meer kunnen investeren in je bedrijf

Tarieven

Wij bieden transparante en concurrerende tarieven voor onze diensten. Hieronder vind je een overzicht van de tarieven die wij hanteren.
Betaal maandelijks
49,95 34,95 119
/yr
Maandelijks betalen met automatische incasso
Inclusief post doorsturen

Je ontvangt je post via de mail. Het is tegen een meerprijs ook mogelijk om je post fysiek te ontvangen.

Wekelijks post ontvangen
Geschikt KvK-inschrijfadres
Borgsom van één maand
Bedrag exclusief 21% btw
Nu aanmelden
Betaal jaarlijks
395,95 286,80 249
/yr
Omgerekend 23,90 euro per maand
Inclusief post doorsturen

Je ontvangt je post via de mail. Het is tegen een meerprijs ook mogelijk om je post fysiek te ontvangen.

Wekelijks post ontvangen
Geschikt KvK-inschrijfadres
Geen borgsom
Bedrag exclusief 21% btw
Nu aanmelden
Pakket op maat
Offerte 499
/yr
Ontvang een op maat gemaakte offerte
Bij meerdere inschrijvingen

Wil je meerdere bedrijven inschrijven? Laat het ons weten en wij sturen je een offerte op maat.

Profiteer van nóg lagere prijzen
Offerte aanvragen

Standaard lage kosten

Kantooradreshuren24 staat voor heldere communicatie. Bij ons heb je geen last van kleine lettertjes. De prijzen die je op onze website ziet, zijn de daadwerkelijke maandelijkse huurprijzen (exclusief btw). Voor een maandabonnement geldt een bedrag van € 34,95 en voor een jaarabonnement betaal je maandelijks slechts € 23,90. In dat laatste geval betaal je ook geen borg. De keuze uit deze twee verschillende pakketten geeft iedere ondernemer de flexibiliteit die hij nodig heeft. Onze postservice is altijd inclusief.

Wekelijkse postscans

Gebruik je het adres van onze virtual office in Amsterdam als inschrijfadres voor de Kamer van Koophandel, dan betekent dit dat je daar ook correspondentie op zult ontvangen. Onze medewerkers dragen er zorg voor dat al je poststukken zorgvuldig worden gescand. Je ontvangt de scans wekelijks op het e-mailadres dat je aan ons opgeeft. Wil je je poststukken graag fysiek ontvangen? Ook dat kan. Voor een meerprijs van € 5,- sturen we deze wekelijks naar je toe.

L Bajrami

Jaarpakket

Tevreden

Super scherpe prijzen, snelle service en vriendelijke klantenservice! Kan niet beter.
5.0
Laura vd Meer

Maandpakket

Uitstekend

Dienstverlening is top en wekelijks wordt al mijn post netjes doorgestuurd. Bedankt!
5.0
Robert

Jaarpakket

Bespaart me veel geld

Fantastische oplossing voor een virtueel kantoor. Ben overgestapt van een andere aanbieder. Ik ben zeer tevreden.
5.0
Daniël Bos

Maandpakket

Goed(koop)

Ik betaal een laag tarief en ontvang post op tijd. Wat kan ik meer verwachten? Gewoon goed.
5.0
Sophie

Jaarpakket

Geweldige service

Het beste virtuele kantoor ooit, een aanrader voor iedereen!
5.0
Martin

Jaarpakket

Voordelig

Zeer tevreden met de lage kosten en uitstekende service.
5.0

Wekelijkse postservice

Een virtual office in Amsterdam levert je verschillende voordelen op. Voor veel ondernemers is de lastenbesparing een belangrijke reden om voor een virtueel kantoor te stappen, maar ook het beschermen van de privacy wordt vaak als reden aangevoerd. Bovendien heb je geen omkijken meer naar je fysieke poststukken én wordt je bedrijf geassocieerd met een verzorgde locatie in de hoofdstad. Dat betekent een virtual office in Amsterdam tegelijkertijd een goede zet op het gebied van marketing is.

Meerdere inschrijvingen mogelijk

Een virtual office in Amsterdam is geen vaste kantoorruimte, maar wel een fysieke. Daarmee voldoe je met jouw virtuele kantoor van Kantooradreshuren24 aan de vereisten die hieraan door de Kamer van Koophandel worden gesteld. Het kantoor is het virtuele juridische adres van je onderneming en tegelijkertijd je postadres. Dit maakt het een ideale oplossing voor ondernemers die zich binnen én buiten Nederland bevinden en voor het Handelsregister een fysieke locatie nodig hebben, maar niet de verplichtingen van een traditionele kantoorruimte kunnen of willen aangaan.

Jouw onderneming vanaf elke denkbare locatie runnen en tegelijkertijd profiteren van de professionele uitstraling van een fysiek kantoor

Een virtual office in Amsterdam is geschikt voor bedrijven binnen iedere branche. Geen hoge huurkosten, geen nutskosten, maar wel maximale vrijheid.

Over een virtual office in Amsterdam en daarmee over een inschrijfadres en postadres voor de Kamer van Koophandel beschikken? Dat regel je bij Kantooradreshuren24 in een handomdraai. Bepaal welke van onze pakketten je voorkeur heeft en vraag deze online aan. In een volgende stap doorlopen we een identiteitscontrole en ontvang je van ons een factuur en de voorlopige overeenkomst. Na betaling ontvang je direct de definitieve versie en is jouw virtual office in Amsterdam een feit.

Maak gebruik van ons voordelige virtueel kantoorabonnement.