Vestigingsadres KvK huren

Wanneer je bedrijfsactiviteiten thuis plaatsvinden, is het alsnog mogelijk om een vestigingsadres KvK te huren. Zo hoeft je privéadres niet openbaar te blijven en bescherm je je privacy. Wij hebben kantoorlocaties in Noord- en Zuid-Holland.

Een vestigingsadres voor de KvK conform de geldende regels

Focus op je bedrijfsactiviteiten in plaats van op de randzaken.

Als ondernemer heb je met een hoop zaken rekening te houden. Eén van die dingen is je bedrijfsadres. Wanneer je je onderneming wilt inschrijven en niet over eigen bedrijfsruimte beschikt, is het waarschijnlijk dat je daarvoor je woonadres liever niet gebruikt. Een woonadres dat als vestigingsadres fungeert, is namelijk openbaar. Wil je je privacy beschermen, dan kies je in dat geval het beste voor een vestigingsadres voor de KvK. Bij Kantooradreshuren24 voldoet deze aan alle regels.

Geef de betrouwbaarheid en autoriteit van je onderneming een boost met een representatieve locatie

De meerwaarde van een net adres in Noord- of Zuid-Holland

Tarieven

Wij bieden transparante en concurrerende tarieven voor onze diensten. Hieronder vind je een overzicht van de tarieven die wij hanteren.
Betaal maandelijks
49,95 34,95 119
/yr
Maandelijks betalen met automatische incasso
Inclusief post doorsturen

Je ontvangt je post via de mail. Het is tegen een meerprijs ook mogelijk om je post fysiek te ontvangen.

Wekelijks post ontvangen
Geschikt KvK-inschrijfadres
Borgsom van één maand
Bedrag exclusief 21% btw
Nu aanmelden
Betaal jaarlijks
395,95 286,80 249
/yr
Omgerekend 23,90 euro per maand
Inclusief post doorsturen

Je ontvangt je post via de mail. Het is tegen een meerprijs ook mogelijk om je post fysiek te ontvangen.

Wekelijks post ontvangen
Geschikt KvK-inschrijfadres
Geen borgsom
Bedrag exclusief 21% btw
Nu aanmelden
Pakket op maat
Offerte 499
/yr
Ontvang een op maat gemaakte offerte
Bij meerdere inschrijvingen

Wil je meerdere bedrijven inschrijven? Laat het ons weten en wij sturen je een offerte op maat.

Profiteer van nóg lagere prijzen
Offerte aanvragen

Een verzorgd adres

Voor veel bedrijven biedt een prestigieuze locatie namelijk niet altijd de gewenste meerwaarde en bovendien vallen de kosten een stuk hoger uit. Desalniettemin kan een fraai KvK-vestigingsadres aanzienlijk vertrouwen wekken bij klanten en zakelijke partners, wat de samenwerking ten goede kan komen. Het presenteren van een verzorgd adres draagt bij aan een professionele uitstraling. Wij streven ernaar om onze diensten toegankelijk te maken voor diverse ondernemers, en daarom houden we onze maandelijkse kosten op een laag niveau. Onze virtuele kantoren zijn gevestigd in zowel Noord-Holland als Zuid-Holland.

Minimale abonnementskosten

Met gepaste trots mag Kantooradreshuren24 zich de goedkoopste aanbieder van Nederland noemen. Op onze website maak je eenvoudig je keuze uit een maand- of een jaarpakket. Die eerstgenoemde geeft je de meeste flexibiliteit en is ideaal wanneer je geen zicht hebt op hoe je bedrijf zich op de korte termijn zal gaan ontwikkelen. De keuze voor een jaarpakket is raadzaam wanneer je hier wat meer zekerheid over hebt. De pakketten kosten respectievelijk € 34,95 en € 23,90 per maand, exclusief btw.

L Bajrami

Jaarpakket

Tevreden

Super scherpe prijzen, snelle service en vriendelijke klantenservice! Kan niet beter.
5.0
Laura vd Meer

Maandpakket

Uitstekend

Dienstverlening is top en wekelijks wordt al mijn post netjes doorgestuurd. Bedankt!
5.0
Robert

Jaarpakket

Bespaart me veel geld

Fantastische oplossing voor een virtueel kantoor. Ben overgestapt van een andere aanbieder. Ik ben zeer tevreden.
5.0
Daniël Bos

Maandpakket

Goed(koop)

Ik betaal een laag tarief en ontvang post op tijd. Wat kan ik meer verwachten? Gewoon goed.
5.0
Sophie

Jaarpakket

Geweldige service

Het beste virtuele kantoor ooit, een aanrader voor iedereen!
5.0
Martin

Jaarpakket

Voordelig

Zeer tevreden met de lage kosten en uitstekende service.
5.0

Onze postservice

Kies je voor een vestigingsadres voor de KvK van Kantooradreshuren24? Ongeacht het pakkettype is onze postservice daarbij altijd inbegrepen. Onze medewerkers op het adres verzamelen de fysieke post voor je, scannen deze in en versturen deze wekelijks naar het door jou opgegeven e-mailadres. Zo blijf je altijd op de hoogte van de correspondentie die naar jou wordt verzonden. Indien gewenst kunnen de poststukken ook naar een fysiek adres worden gestuurd. Hier zijn meerkosten van € 5,- aan verbonden.

Abonnement op maat

Wanneer je eigenaar bent van één onderneming, schrijf je jezelf gemakkelijk in via onze website. De aanvraagprocedure kan binnen 24 uur worden afgerond. Run je meerdere bedrijven, dan bieden we je graag een offerte op maat aan. Daarmee profiteer je van nog lagere prijzen. Het maakt daarbij niet uit om welk type ondernemingen het gaat: eenmanszaken, freelancers, zzp’ers, bv’s, vof’s en andere bedrijfsconstructies worden stuk voor stuk door ons geaccepteerd. Wel gaat er te allen tijde een identiteitscontrole vooraf aan de overeenkomst.

Met een goedkoop vestigingsadres voor de KvK schrijf je jezelf probleemloos in het Handelsregister in

De overeenkomst die je van ons ontvangt, gebruik je om je bij de Kamer van Koophandel in te schrijven.

Je hoeft slechts enkele stappen te doorlopen om over een vestigingsadres voor de KvK te kunnen beschikken. Ten eerste meld je je aan op de website. Na ontvangst van je aanmelding gaan we over tot de identiteitscontrole en sturen we je de voorlopige overeenkomst inclusief factuur online toe. Wanneer je de betaling hebt voldaan, verzenden we direct de definitieve overeenkomst. Deze kun je meenemen naar je afspraak bij de Kamer van Koophandel of gebruiken om een reeds bestaand adres op de KvK-website te wijzigen.

Maak gebruik van ons voordelige virtueel kantoorabonnement.