Adres afschermen als ondernemer

Wil jij je (privé) adres afschermen als ondernemer én je inschrijven bij het goedkoopste virtuele kantoor van Nederland? Met Kantooradreshuren24 bescherm je je privacy en voorkom je onnodig hoge maandlasten. Wij hebben kantoorlocaties in Noord- en Zuid-Holland.

Dé manier om werk en privé efficiënt gescheiden te houden

Als starter, zelfstandig ondernemer of bedrijf aan de KvK-voorwaarden (blijven) voldoen.

Klanten, leveranciers en andere zakenrelaties: alhoewel je het belangrijk vindt om deze contacten warm te houden, is het vaak onwenselijk dat ze over jouw KvK-adres beschikken. Althans, wanneer dat adres tegelijkertijd ook je privé adres is. Werk je geheel of grotendeels vanuit huis, dan is het afschermen van je privé adres als ondernemer een belangrijke stap om je privacy te waarborgen. Het goedkope kantooradres van Kantooradreshuren24 voldoet aan alle voorwaarden van de KvK en is daarmee het alternatief bij uitstek.

Lage maandelijkse kosten stellen ambitieuze ondernemers in staat om meer in de bedrijfsontwikkeling te investeren.

Geef je onderneming een boost met een virtueel kantoor

Tarieven

Wij bieden transparante en concurrerende tarieven voor onze diensten. Hieronder vind je een overzicht van de tarieven die wij hanteren.
Betaal maandelijks
49,95 34,95 119
/yr
Maandelijks betalen met automatische incasso
Inclusief post doorsturen

Je ontvangt je post via de mail. Het is tegen een meerprijs ook mogelijk om je post fysiek te ontvangen.

Wekelijks post ontvangen
Geschikt KvK-inschrijfadres
Borgsom van één maand
Bedrag exclusief 21% btw
Nu aanmelden
Betaal jaarlijks
395,95 286,80 249
/yr
Omgerekend 23,90 euro per maand
Inclusief post doorsturen

Je ontvangt je post via de mail. Het is tegen een meerprijs ook mogelijk om je post fysiek te ontvangen.

Wekelijks post ontvangen
Geschikt KvK-inschrijfadres
Geen borgsom
Bedrag exclusief 21% btw
Nu aanmelden
Pakket op maat
Offerte 499
/yr
Ontvang een op maat gemaakte offerte
Bij meerdere inschrijvingen

Wil je meerdere bedrijven inschrijven? Laat het ons weten en wij sturen je een offerte op maat.

Profiteer van nóg lagere prijzen
Offerte aanvragen

Voor elk type ondernemer

Wil je als ondernemer je privé adres afschermen? Bij Kantooradreshuren24 zijn alle ondernemers welkom. Tal van zzp’ers, freelancers en eigenaren van ondernemingen met uiteenlopende bedrijfsconstructies gingen je al voor. Het afschermen van je KvK-adres doe je bij ons geheel volgens de geldende richtlijnen die door de Kamer van Koophandel zelf zijn opgesteld. Na je inschrijving kun je ons adres bovendien voor al je communicatiedoeleinden gebruiken. Daarmee geef je je onderneming online en offline een nog professionelere uitstraling.

Maand- en jaarpakketten

Het afschermen van je KvK-adres levert je bovendien meer op dan alleen de bescherming van je privacy. Omdat je dit adres voor al je communicatie gebruikt, wordt ook je fysieke post ernaartoe verstuurd. Deze scannen wij in en versturen we wekelijks naar het door jou opgegeven e-mailadres. We gaan discreet met alle poststukken om en vernietigen reclamepost direct. Indien dat je voorkeur heeft, kunnen we je poststukken ook fysiek naar je doorsturen. Dit doen we tegen een meerprijs van € 5,- administratiekosten plus portokosten.

L Bajrami

Jaarpakket

Tevreden

Super scherpe prijzen, snelle service en vriendelijke klantenservice! Kan niet beter.
5.0
Laura vd Meer

Maandpakket

Uitstekend

Dienstverlening is top en wekelijks wordt al mijn post netjes doorgestuurd. Bedankt!
5.0
Robert

Jaarpakket

Bespaart me veel geld

Fantastische oplossing voor een virtueel kantoor. Ben overgestapt van een andere aanbieder. Ik ben zeer tevreden.
5.0
Daniël Bos

Maandpakket

Goed(koop)

Ik betaal een laag tarief en ontvang post op tijd. Wat kan ik meer verwachten? Gewoon goed.
5.0
Sophie

Jaarpakket

Geweldige service

Het beste virtuele kantoor ooit, een aanrader voor iedereen!
5.0
Martin

Jaarpakket

Voordelig

Zeer tevreden met de lage kosten en uitstekende service.
5.0

Contractduur

Wil je met behulp van een virtueel kantoor als ondernemer je privé adres afschermen? Dan hoef je er niet voor te vrezen dat je aan lange contracten vastzit. Wij van Kantooradreshuren24 weten als geen ander hoe belangrijk het is om je flexibiliteit te kunnen behouden. Daarom bieden we behalve een jaarpakket ook een maandpakket aan. De kosten van beide pakketten zijn respectievelijk € 23,90 en € 34,95 per maand (exclusief btw). Onze postservice is altijd inbegrepen.

Locatieonafhankelijk werken

Met de keuze voor het afschermen van je privé adres als ondernemer kies je feitelijk voor de vrijheid om geheel locatieonafhankelijk te werken. Omdat we de fysieke post naar je doorsturen, kun je werken waar je maar wilt. Of dat nu vanuit je eigen woning of ergens aan de andere kant van de wereld is. Ondertussen profiteert je bedrijf van onze representatieve locatie. Wie het adres van Kantooradreshuren24 opzoekt, krijgt als resultaat een zeer nette kantoorruimte gepresenteerd.

Kies jij voor het afschermen van je privé adres als ondernemer? Een contract is zo geregeld

Met onze online contractprocedure bewijzen we dat de volgende stap ter verbetering van jouw ondernemerschap niet moeilijk hoeft te zijn.

Wil je je KvK adres afschermen? Een virtueel kantoor bij Kantooradreshuren24 is in een handomdraai geregeld. Door op de button ‘direct aanmelden’ te klikken, start je het aanmeldproces op onze website. Nadat je je aanvraag hebt ingediend, versturen we je een voorlopige overeenkomst inclusief factuur en wanneer je die laatste hebt voldaan, ontvang je de definitieve overeenkomst. Met dit papier registreer of wijzig je je adres bij de Kamer van Koophandel. Voor meerdere inschrijvingen ontvang je een scherpe offerte op maat. Heb je vragen? Mail naar info@kantooradreshuren24.nl of bel op werkdagen naar 085 - 401 65 81.

Maak gebruik van ons voordelige virtueel kantoorabonnement.